Този пени състав ще облекчи кожните проблеми и излишните килограми. Невероятно

...
Този пени състав ще облекчи кожните проблеми и излишните килограми. Невероятно
Коментари Харесай

Сок от картофи ще ви помогне да се подмладите с 10 години и в същото време да стопите килограми

Този пени състав ще облекчи кожните проблеми и непотребните килограми. Невероятно универсално нещо е сокът от картофи. И без значение дали е направено от млади или остарели картофи, не губи магическите си свойства.

Лечението с картофен сок се практикува повече от един век освен в националната, само че и в обичайна медицина: употребява се както за лекуване, по този начин и за профилактика на болести на жилищно-комуналните услуги (стомашно-чревния тракт), подсилване на имунитета, разчистване на тяло, в козметологията и даже за намаляване.

Но, както всяко лекарство, картофената напитка също има противопоказания, т.е. при избрани условия може да навреди на тялото. Нека разберем какъв брой тъкмо е потребен пресният картоф, какви са противопоказанията за приложимост и по какъв начин да го готвите и пиете вярно.

Прясно изцедената течност съдържа цялостен склад от значими субстанции: съществени растителни протеини, въглехидрати, мазнини, витамини А, С, Е, РР, Н, В1, В2, В3, В9, В12, съвсем всички аминокиселини, в това число незаменими, желязо, натрий, магнезий, фосфор, сяра, хлор, мед, манган, цинк, бром, силиций, кобалт и др. Той също по този начин съдържа калий, нужен за човек, който, както знаете, не се синтезира от тялото самичък.

Приготвяне на здравословен сок от картофи

За готвене ще ви трябват сурови картофи и сокоизстисквачка. Трябва да започнете, като изберете верните грудки. Вземете картофи с „ очи “ или пресни кълнове, той има живи ензими. Клубените би трябвало да са твърди, без черни или зелени петна (такива сектори са токсични).
Колкото по-свеж е зеленчукът, толкоз по-високо е наличието на хранителни субстанции. Що се отнася до разнообразието от картофи, общоприето е, че алените картофи имат по-малко пестициди и повече хранителни субстанции.

Сокът би трябвало да се изстиска от плода с кожата, защото кожата съдържа множеството от питателните субстанции. Ако няма сокоизстисквачка, тогава картофите би трябвало да се настържат и да се изстиска сока от получената каша.
На дъното на чаша сок ще видите бяла маса – това е нишесте. Той няма огромна хранителна стойност за нас, тъй че не би трябвало да го консумираме.

Отслабнете с картофен сок

Сокът от сурови картофи подтиква храносмилателната система и работи като естествено противовъзпалително средство. Освен това е алкален, което оказва помощ за възобновяване на рН салдото в тялото. Тези, които страдат от стомашни язви и чернодробни болести, знаят за изгодите от картофения сок. Те употребяват тази напитка за пречистване на черния дроб и попречване на запек.
И резултатът от отслабването от картофен сок беше видян от доста диетолози. Те употребяват неговите свойства, с цел да задействат храносмилането и да попълнят запасите от „ другарски “ бактерии в дебелото черво.

Меню за намаляване:
– Пийте 100-150 г сок всяка заран, когато се разсъните и най-малко 30 минути преди закуска.
– Винаги пийте единствено свеж сок, не го приготвяйте авансово.
– За да подобрите качеството на усета, можете да добавите малко сок от моркови или лимонен сок към сока от картофи. Но не добавяйте захар или сол!
– Пийте 100-150 г сок 30 минути преди обяд.
Повтаряйте детоксикацията от картофи всеки ден в продължение на 2 седмици. Ако резултатите ви харесват, можете да повторите тази диета, само че единствено след едноседмична отмора.

Сок от картофи за чиста и млада кожа

– Започнете деня си с измиване със сок от картофи. Този елементарен обред ще понижи несъвършенствата по кожата и ще заздрави рани. Най-ефективно е да нанесете охладен сок от картофи върху засегнатите места, с цел да получите чиста и красива кожа.

Сокът от картофи лекува слънчево изгаряне. Нанесете го върху кожата на тялото или върху лицето. За да действате бързо, не можете да се забърквате със сокоизстисквачката, а да облекчите положението на кожата с резени сурови картофи.
– Картофеният сок ще ви отърве от първите бръчки, задоволително е да избършете лицето си с картофен сок.
– Рецептата за тъмни кръгове е една от най-известните. Но малко хора знаят, че във връзка с успеваемостта той може безвредно да бъде подложен преди всичко. Само би трябвало да действате вярно – дръжте резени картофи или тампони с картофен сок най-малко 20 минути. Една от индийските блогърки за хубост написа, че тази рецепта с картофи постоянно й оказва помощ с тъмни кръгове, които имат генетични аргументи.
– Сокът от картофи ще ви избави от отоци – би трябвало да масажирате очите и лицето си със сок, с леки придвижвания в продължение на 10 минути.
– Сокът от картофи избелва добре кожата, просто измийте лицето си с памучен тампон, натопен в сок.
За извънреден искра пробвайте този серум: смесете сок от картофи с лимонен сок. Оставете на лицето най-малко 20 минути. Можете да матирате кожата на лицето с различен състав: сок от картофи, разбъркан със сок от краставица.
– Използването на сок от картофи вътре също усъвършенства положението на кожата, защото отстранява токсините, предизвиква хидратацията от вътрешната страна.

Сок от картофи за коса
– Има една добра рецепта за побелели коси. Изплакнете косата си със сок от картофи след измиване с шампоан. Сокът прави сивата коса по-тъмна и придава хубав натурален искра.
Искате косата ви да е по-дебела и да не пада? Направете маска въз основата на сок от картофи: сок, мед и яйчен белтък. Дръжте върху косата най-малко 2 часа.
– Можете да употребявате сок от картофи вместо шампоан понякога за суха или застаряваща коса, това ще ги направи по-жизнени и блестящи.

Картофен сок за здраве

Невероятно е какъв брой заболявания се лекуват благодарение на картофен сок!
От рак и затлъстяване до подагра и екзема.
Пиенето на сок вътрешно облекчава болките в ставите, облекчава запека и диарията, понижава равнищата на холестерола и защищава от инфаркти…
Опитайте сока от картофи – това е здравословна и налична напитка, която усъвършенства здравето и оказва помощ за поддържане на естетика и хубост. Ако варените или пържени картофи не са диетичен артикул, то суровите плодове имат единствено потребни свойства!
Ако имате хронични болести, би трябвало да се консултирате с Вашия доктор.

Противопоказания
Но макар впечатляващия лист от позитивни качества, пресните картофи в някои случаи могат да бъдат нездравословни, защото имат избрани противопоказания. Ето за какво постоянно би трябвало да се консултирате с умел доктор, преди да започнете лекуването.

Противопоказания за използването на картофен сок:

ниска киселинност (веществата, открити в кореноплодните растения, понижават киселинността и затова могат да бъдат рискови за хора с ниско произвеждане на солна киселина в стомаха);
тежка форма на диабет;
обостряне на панкреатит;
изтънен зъбен гланц, сензитивност на зъбите (но в такива обстановки можете да пиете лечебната течност през сламка).

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР